Beoordelingen van Millie's Corner Utrecht

Recente recensies van Millie's Corner Utrecht

5 sterren na 114 reviews

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer!! Altijd weer een traktatie als we bij Millies bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd goed hier! Ontzettend lekker eten, altijd weer een feestje om het op te mogen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten goed verzorgd niets op aan te merken Halen zeer geregeld roti en broodjes bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti's en bami besteld. De roti's waren niet meer zo warm, misschien dat mijn dochter te laat was met ophalen?

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk roti. Altijd een feestje.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk! On line besteld en stond op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna anderhalfuur van tevoren besteld voor 18:15 (specifieke tijd, niet zsm) en bestelling ruim een half uur te laat ontvangen. Kwaliteit van het eten is zeer goed!! Zou hier zeker nogmaals bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, aardige mensen en een goede hoeveelheid.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

2 vega roti via de webshop besteld. Op het afgesproken tijdstip lag alles klaar en het smaakte top!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed en heerlijk gegeten!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was direct klaar op het afgesproken afhaal-tijstip! Erg vriendelijk en natuurlijk lekker!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb jij zin in roti bestel dan bij Millie's corner. Overzichtelijke website en snelle bezorging. Roti kipfilet was warm en zoals altijd heerlijk.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!! Wel heb ik het idee dat de porties vlees veel gieriger zijn geworden dan dat het voorheen was.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer fantastisch heerlijke smaak en vers.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

goed en smakelijk surinaams eten !

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima maaltijd en betaalbaar

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas weer geen sambal erbij! Had dit wel erbij gezet bij opmerkingen.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg vet en er zat nauwelijks groente bij. Het werd snel en goed warm geleverd.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten..

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer, goed warm en snel! Roti kip zoals altijd lekker en meer dan genoeg :)

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super heerlijk gegeten.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen online was simpel. Erg prettig waren de emails die informeerden over de voortgang, die bovendien correct voorspelden. Roti's waren erg lekker, maar de bestelde vegetarische roti's bevatten kippenvlees, volgens deskundige meeëters.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti gegeten, zoals altijd. De bezorging was alleen wat later dan aangegeven.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Een van de betere Surinaamse afhaal restaurants . Wij rijden er voor om. De bakken zijn niet altijd hetzelfde gevuld. Wij nemen ‘extra’ omdat we meer vlees willen maar dat maakt ook niet uit. Het is per keer verschillend. Advies is, maak porties waar je voor betaald.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd erg lekker. Alleen duurde het erg lang om het te laten bezorgen en was de roti ietwat afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en voedzaam eten!👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd. Wij hadden Roti-rund, en het was gruwelijk lekker. Echt een aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden roti kiofilet speciaal en br kipkerrie De kipkerrie was drappig. De roti niet slecht maar niet zoals andere keren.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd; nasi kipfilet 😎

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

👌🏻

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel eten, lekker warm en goed geluisterd naar mn voorkeuren.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk gegeten en super goed bezorgd; aardige jongen. Ps: ik eet altijd heerlijk bij Millie’s. Goede website! Kortom: heeel tevreden!!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, op tijd en niet duur

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer heerlijk.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was helaas koud toen het hier aan kwam. Er zat ook best veel tijd tussen de mail dat de bestelling onderweg was en dat het hier echt aan kwam. Verder wel super lekkere roti, aanrader!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Altijd goede service. Snel bezorgd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd geleverd en erg lekker. alleen was er een item vergeten, de rotirol. Hier heb ik over proberen te bellen maar het leek of de hoorn van de haak was en kon jullie niet bereiken...

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, weer erg lekker. Bovendien gratis drankjes bij de bestelling en zelfs een paar minuten voor het afgesproken afhaaltijdstip al klaar om mee te nemen. Top!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima , mag alleen wel warmer gebracht worden , was erg snel afgekoeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

👌🏻

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We gaan zeker weer bij jullie bestellen. Heerlijk gegeten.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Even lekker als altijd! Porties groter dan laatste keer en meer groenten ipv bak aardappels, top!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een kleine porties. De kipfilet was droog. Te duur voor wat je krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van het heerlijke eten en de bezorging was prima

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Direkt weg gegooid koude roti en niet lekker zonder voor me geld

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste roti die wij kennen! Komen er graag voor uit Groenekan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas geen eten kunnen krijgen omdat de aardappelen en andere dingen op waren. Kan gebeuren, maar had het dan optijd op de website gezet of even gebeld met ons. Gewoon een tip verder top en lekker eten.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti kipfilet was flauw, aardappels niet gaar en de kip was ver te zoeken zo weinig en ook het hele menuutje was gewoon veelste weinig! Hier bestel ik nooit meer, zonde van mijn geld!! Voortaan gewoon weer naar Prim!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige roti en flinke porties!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top in orde !

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en heerlijk gegeten Ik volg millies al ruim 20 jaar van Amsterdamse straatweg , Maarssen terug naar Utrecht Het blijft Blijft de lekkerste thnx

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke Roti Kip en snel bezorgd!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Ben geen kenner maar was goed van smaak, voldoende en op tijd.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goeie shizzle

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging was veel sneller dan verwacht (fijn want we hadden best trek toen we verzonnen onszelf te trakteren op Millie's)

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was erg smaakvol. Had iets warmer gekund. Portie was ruim voldoende. Ben wel netjes gebeld dat de bezorging over de 60 min heen zou gaan. Verder prima bezorging.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al vaker besteld bij Millie's (roti kipfilet). Eten is heerlijk, bezorging super tot vandaag. Heb witte rijst met kerrie kipfilet en groenten speciaal besteld. Zou een gratis blikje drinken krijgen. Bezorging was netjes en snel maar het eten was om te huilen. Rijst koek dacht ik eerst..zo een homp. En aangebrande stukjes zat er ook in. Kipfilet was droog en bijna geen saus, maar wel extra betalen voor speciaal voor keer groenten en kipfilet. Erg jammer.. misschien had ik het maar op Roti kipfilet moeten houden.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti. De bezorging was keurig op tijd maar de drankjes waren vergeten. Deze werden later alsnog gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, jammer dat het zo weinig is. Vind het erg achteruit gegaan. Het bakje was net iets meer dan de helft gevuld. En dat voor zgn "Extra" Ook vond ik de saté saus waardeloos. Helemaal geklonterd, leek wel of het met bakje en al in de magnetron was geweest. Al met al teleurgesteld.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten vooraf besteld, stond al klaar toen ik het kwam ophalen. Erg lekker allemaal. Nasi had iets kruidiger gemogen en om toch een aandachtspuntje mee te geven...het bakje nasi was maar voor 75% gevuld.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk genoten van de roti speciaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend. Maar Het heeft heel erg lang geduurd, voordat het bezorgd werd!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was erg lekker! Alles naar onze wens.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Kip heel mals en veel groente, perfect bereid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de produkten alkeen vond bami java beetje te vettig.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste roti van Utrecht. Geen twijfel over mogelijk.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar op afgesproken afhaal tijd, en het was heerlijk 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede portie en lekker. Eten kwam heerlijk warm aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti kipfilet speciaal en heerlijke 'veganistische' roti!! Bezorging voldoende op tijd. Voor de beste roti's in Utrecht moet je bij Millie's Corner zijn!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed er er valt niets over te zeggen

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was uitstekend! Grote portie. Ik kan er 2x van eten met extra rotiplaat en groente.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, eten bezorgd op afgesproken tijd. Millies is altijd goed

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super.lekker.goede zorg voor kwaleit op tijd klaar.en vriendelijk !

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker. Wat wil je nog meer?

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd, na 35min! Eten was oke, maar helaas wel echt flink te zout. Rotivel was wat droog.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti en een goede portie. Voor mij mag het nog wel iets pittiger, twee bakjes sambal erbij was net pittig.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is niet mogelijk een datum aan te geven tijdens een bestelling. Je wordt dan wel nagebeld als je bij je bestelling de datum meldt in de omschrijving. Maar is onnodige werkzaamheid. als hiervoor een veld aanwezig is is dit eenvoudiger

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is er heerlijk bestel hier vaker en heb nooit problemen gehad met dat het eten niet goed was of de kwaliteit wat minder verder is de service ook goed

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker, goede roti! Veel groentes. Het brood was echter wat droog en de opmerking bij de online bestelling was niet gelezen. Verder heel goed, aanrader!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het deze keer tegenvallen, ben altijd erg tevreden over de roti, maar nu (een andere maaltijd) leek het op de roti-ingredienten, ipv rotiplaat witte rijst. Nee, geen aanrader. Had ik toch liever een roti. Bezorging wel prima hoor!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we inmiddels gewend zijn; weer heerlijk gegeten!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke roti!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti, forse roti plaat. Is genoeg voor 2 niet-grote eters (kids?).

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker!! Bezorging was op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kreeg een mail na mijn bestelling. Dat het rond 19.10 zou bezorgd worden. Maar was er al om 18.40. Maar was lauw niet warm. Toen Millie's Corner nog op de straatweg zat toen was het echt perfect. Nu gaat het steeds minder worden. Vindt dit zo jammer van de goede naam.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten, alleen wat weinig bami voor je €12,50,-

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ik gewend ben altijd lekker .